بندر ملبورن

استرالیا

سفر خود را از امروز آغاز کنید

استعلام

سرویس ها

کانتینر ها

هر آنچه که برای حمل محموله خود نیاز دارید، ما سرویس مناسب را برای شما فراهم میکنیم

مشخصات این سرویس ها را در ادامه بررسی کنید

هر آنچه که برای حمل نیاز دارید، ما کانتینر مناسب آن را در اختیار شما می گذاریم

ابعاد کانتینر ها را در ادامه بررسی کنید

بندر ملبورن

بندر ملبورن

بندر ملبورن، بزرگترین بندر کانتینری و باری عمومی کشور استرالیا است. این بندر به عنوان یک مرکز حیاتی برای تجارت بین‌المللی، به ویژه برای کالاهایی که وارد جنوب شرقی استرالیا می‌شوند یا از آن خارج می‌گردند، عمل می‌کند. بندر ملبورن با ظرفیت بالای جابجایی کانتینرها، سالانه بیش از ۳ میلیون TEU را مدیریت می‌کند که آن را به یکی از شلوغ‌ترین بنادر کانتینری در نیمکره جنوبی تبدیل کرده است. از نظر اتصال به سایر روش‌های حمل و نقل، بندر ملبورن به خوبی با شبکه‌های مختلف حمل و نقل یکپارچه شده است. این بندر به شبکه ملی جاده‌ای و ریلی استرالیا متصل است و حمل و نقل بدون وقفه کالاها در سراسر کشور را ممکن می‌سازد. بندر ملبورن به یک شبکه ریلی گسترده دسترسی دارد که آن را به پایانه‌های باربری داخلی و مراکز توزیع متصل می‌کند و نقش آن به عنوان یک مرکز لجستیکی اصلی برای تجارت داخلی و بین‌المللی را تقویت می‌نماید.

تجارت بین ایران و استرالیا

تجارت بین ایران و استرالیا

روابط تجاری بین ایران و استرالیا به دلیل تحریم‌های اعمال‌شده علیه ایران، محدود بوده است و حجم تجارت دوجانبه در سال‌های اخیر به طور قابل توجهی کاهش یافته است و تراز تجاری به نفع استرالیا بوده است. تحریم‌های بانکی و مالی، فاصله جغرافیایی بین دو کشور، هزینه‌های زیاد حمل و نقل و وجود برخی تعرفه‌ها و محدودیت‌های تجاری هم اکنون بر جریان تجارت اثرگذار است. کالاهای صادراتی اصلی ایران به استرالیا شامل پسته، زعفران، فرش، سنگ‌، میوه خشک و مواد معدنی می‌شود و فرصت‌های صادراتی بالقوه دیگری نیز برای محصولات ایران در استرالیا مانند فرآورده‌های لبنی، صنایع دستی و خدمات فنی و مهندسی وجود دارد. کالاهای وارداتی عمده از استرالیا شامل گندم، جو، گوشت قرمز، لبنیات، دارو و ماشین‌آلات صنعتی می‌شود. زمینه‌هایی برای افزایش واردات محصولات کشاورزی، مواد غذایی فرآوری‌شده و فناوری‌های نوین از استرالیا به ایران نیز وجود دارد.

سرویس کشتیرانی آریان

سرویس کشتیرانی آریان

کشتیرانی آریان با ارائه سرویس کانتینری ترانشیپ بین بندرعباس و بندر فریمنتال، به عنوان یک گزینه مطلوب برای تجار و بازرگانانی که به دنبال حمل و نقل سریع، کارآمد و مقرون به صرفه کالاهای خود بین ایران و استرالیا هستند، عمل می‌کند. سرویس ترانشیپ آریان، مسیر مستقیم و سریعی بین بندرعباس و بندر فریمنتال ارائه می‌دهد که در مقایسه با سایر مسیرهای موجود، زمان حمل و نقل را به طور قابل توجهی کاهش می‌دهد. با حذف نیاز به تخلیه و بارگیری مجدد کانتینرها در یک بندر میانی، زمان انتظار به طور قابل توجهی کاهش می‌یابد. سرویس ترانشیپ آریان، یک عملیات یکپارچه را ارائه می‌دهد که تمام مراحل حمل و نقل، از جمله بارگیری، تخلیه، ترخیص کالا از گمرک و حمل و نقل داخلی را در بر می‌گیرد. این امر پیچیدگی فرآیند را برای مشتریان کاهش می‌دهد و کارایی را افزایش می‌دهد. کاهش زمان حمل و نقل و ارائه خدمات متنوع، فرصت‌های جدیدی را برای تجار و بازرگانان ایرانی و استرالیایی ایجاد می‌کند تا با یکدیگر تعامل داشته باشند و تجارت خود را گسترش دهند.

سوالات پر تکرار

CY یا محوطه کانتینری به کجا اطلاق می شود؟

منظور از (Container Yard) CY، فضا یا محوطه‌ای در داخل پایانه یا بندر، برای استقرار کانتینرها است تا حسب مورد به کشتی بارگیری شوند یا روانه‌ی مقصدهای داخلی گردند. درچنین محوطه‌ای است که حمل‌کننده، یا نماینده‌ی او، کانتینر را از صادرکننده تحویل می‌گیرد یا برعکس، بعد از تخلیه‌ی از کشتی، آن ‌را به وارد‌کننده، تحویل می‌دهد. این عبارت در اعتبارات اسنادی نیز کاربرد دارد و به این معنا است که مسولیت حمل، یا تحویل کانتینر در این محل پایان می‌پذیرد.

عملیات کراس استاف چیست؟

عملیات کراس استاف یا Cross stuffing به جابه جایی محموله یک کانیتنر به کانتینر دیگر گفته می شود. این عملیات که شامل مجموعه ای از اقدامات اسنادی و بندری می باشد، به علت رهایی از یکی سری مشکلات اعم از تحریم ها در حین صادرات و واردات کالا بین کشورهای مختلف و یا عدم ارائه خدمات مستقیم خط کشتیرانی به مقصد نهایی توسط شرکت های فورواردری انجام می گیرد و به علت انجام عملیات تخلیه محموله و بارگیری مجدد در کانتینر خصوصا در ارتباط با بارهای حساس همچون بارهای یخچالی و گرانقیمت از اهمیت بالایی برخوردار است.

قوانین تجارت بین المللی اینکوترمز (Incoterms) چیست؟

هنگام خرید یا فروش کالا، محموله ها می بایست از مبدا به مقصد منتقل شوند و برای انجام این کار، می بایست در همان مرحله خرید درباره چگونگی انجام آن مذاکره شود. اما برای اینکه هر دو طرف در مورد جزئیات توافق کنند، باید به یک زبان صحبت کنند و به این زبان مشترک اینکوترمز گفته می شود. Incoterms کلمه ای است که از ترکیب سه کلمه international commercial terms تشکیل شده و به معنی قوانین بازرگانی بین المللی است. این قوانین برای تفکیک هزینه ها و مسوولیت ها بین فروشنده و خریدار استفاده می شوند. Incoterms به مسائل مرتبط با حمل کالا از فروشنده به خریدار، ترخیص کالا، واردات و صادرات کالاها، اینکه چه کسی مسئول پرداخت می‌باشد و ریسک جابجایی و انتقال کالا در مراحل مختلف حمل بر عهده چه کسی می‌باشد، پاسخ می‌دهد. Incoterms توسط اتاق بازرگانی بین‌المللیInternational Chamber of Commerce تهیه و تدوین شده ‌است.

بیشتر