بندر ابیجان(Abidjan)

ساحل عاج

سفر خود را از امروز آغاز کنید

استعلام

سرویس ها

کانتینر ها

هر آنچه که برای حمل محموله خود نیاز دارید، ما سرویس مناسب را برای شما فراهم میکنیم

مشخصات این سرویس ها را در ادامه بررسی کنید

هر آنچه که برای حمل نیاز دارید، ما کانتینر مناسب آن را در اختیار شما می گذاریم

ابعاد کانتینر ها را در ادامه بررسی کنید

بندر ابیجان

بندر ابیجان

بندر ابیجان، که به عنوان یکی از مهمترین دروازه‌های دریایی آفریقا شناخته می‌شود، در ساحل عاج قرار دارد. این بندر نقش حیاتی در تجارت منطقه‌ای و بین‌المللی دارد و به شبکه‌های حمل ‌و نقل بزرگ متصل است. از نظر جغرافیایی، ابیجان در ساحل جنوبی کشور قرار گرفته و دسترسی خوبی به کشورهای محصور در خشکی مانند مالی، نیجر و بورکینافاسو دارد. این بندر به عنوان قطب ترانزیت کالاها برای این کشورها عمل می‌کند. ابیجان دارای دو ترمینال کانتینری است. این ترمینال می‌تواند سالانه تا ۱.۵ میلیون TEU کانتینر را جابجا کند و این امکانات باعث شده است که بندر ابیجان به عنوان یکی از بازیگران کلیدی در بهبود شبکه‌های لجستیکی ملی و منطقه‌ای شناخته شود و نقش مهمی در تسهیل تجارت در ساحل عاج و کشورهای همجوار داشته باشد.

تجارت بین ایران و ساحل عاج

تجارت بین ایران و ساحل عاج

ساحل عاج به ایران کالاهای مختلفی صادر می‌کند که شامل محصولات کشاورزی و معدنی است. یکی از اصلی‌ترین محصولات صادر شده از ساحل عاج به ایران، کاکائو است. علاوه بر کاکائو، دانه‌های روغنی و روغن‌های گیاهی دیگر محصولات کشاورزی صادر شده از ساحل عاج به ایران هستند که برای تأمین نیازهای غذایی و صنعتی ایران مورد استفاده قرار می‌گیرند. در زمینه مواد معدنی، ساحل عاج به ایران طلا و سنگ‌های قیمتی صادر می‌کند. از سوی دیگر، ایران به ساحل عاج کالاهای متنوعی صادر می‌کند که شامل محصولات نفتی، پتروشیمی، و ماشین‌آلات صنعتی است. محصولات نفتی و پتروشیمی، از جمله فرآورده‌های نفتی و مواد شیمیایی، سهم عمده‌ای از صادرات ایران به ساحل عاج را تشکیل می‌دهند. همچنین، ماشین‌آلات و تجهیزات صنعتی، شامل دستگاه‌های سنگین و لوازم برقی، به ساحل عاج صادر می‌شود.

سرویس کشتیرانی آریان

سرویس کشتیرانی آریان

سرویس کانتینری ترانشیپ آریان از بندرعباس به ابیجان ساحل عاج و بالعکس، یک گام مهم در تسهیل تجارت بین ایران و کشورهای غرب آفریقا محسوب می‌شود. این سرویس مزایای متعددی را برای تجار و صادرکنندگان ایرانی به همراه دارد که با کاهش هزینه‌های حمل و نقل و کاهش زمان ترانزیت به کالاهای ایرانی کمک می‌کند تا در بازار رقابتی ساحل عاج، رقابتی‌تر شوند. این سرویس باعث می‌شود محصولات ایرانی به بازارهای جدیدی در غرب آفریقا معرفی شوند و شناخت بیشتری از محصولات ایرانی در این منطقه ایجاد شود.

سوالات پر تکرار

CY یا محوطه کانتینری به کجا اطلاق می شود؟

منظور از (Container Yard) CY، فضا یا محوطه‌ای در داخل پایانه یا بندر، برای استقرار کانتینرها است تا حسب مورد به کشتی بارگیری شوند یا روانه‌ی مقصدهای داخلی گردند. درچنین محوطه‌ای است که حمل‌کننده، یا نماینده‌ی او، کانتینر را از صادرکننده تحویل می‌گیرد یا برعکس، بعد از تخلیه‌ی از کشتی، آن ‌را به وارد‌کننده، تحویل می‌دهد. این عبارت در اعتبارات اسنادی نیز کاربرد دارد و به این معنا است که مسولیت حمل، یا تحویل کانتینر در این محل پایان می‌پذیرد.

عملیات کراس استاف چیست؟

عملیات کراس استاف یا Cross stuffing به جابه جایی محموله یک کانیتنر به کانتینر دیگر گفته می شود. این عملیات که شامل مجموعه ای از اقدامات اسنادی و بندری می باشد، به علت رهایی از یکی سری مشکلات اعم از تحریم ها در حین صادرات و واردات کالا بین کشورهای مختلف و یا عدم ارائه خدمات مستقیم خط کشتیرانی به مقصد نهایی توسط شرکت های فورواردری انجام می گیرد و به علت انجام عملیات تخلیه محموله و بارگیری مجدد در کانتینر خصوصا در ارتباط با بارهای حساس همچون بارهای یخچالی و گرانقیمت از اهمیت بالایی برخوردار است.

قوانین تجارت بین المللی اینکوترمز (Incoterms) چیست؟

هنگام خرید یا فروش کالا، محموله ها می بایست از مبدا به مقصد منتقل شوند و برای انجام این کار، می بایست در همان مرحله خرید درباره چگونگی انجام آن مذاکره شود. اما برای اینکه هر دو طرف در مورد جزئیات توافق کنند، باید به یک زبان صحبت کنند و به این زبان مشترک اینکوترمز گفته می شود. Incoterms کلمه ای است که از ترکیب سه کلمه international commercial terms تشکیل شده و به معنی قوانین بازرگانی بین المللی است. این قوانین برای تفکیک هزینه ها و مسوولیت ها بین فروشنده و خریدار استفاده می شوند. Incoterms به مسائل مرتبط با حمل کالا از فروشنده به خریدار، ترخیص کالا، واردات و صادرات کالاها، اینکه چه کسی مسئول پرداخت می‌باشد و ریسک جابجایی و انتقال کالا در مراحل مختلف حمل بر عهده چه کسی می‌باشد، پاسخ می‌دهد. Incoterms توسط اتاق بازرگانی بین‌المللیInternational Chamber of Commerce تهیه و تدوین شده ‌است.

بیشتر