حمل دریایی کانتینری

حمل ترانشیپ (Transshipment) کانتینری به معنای انتقال کانتینرها بدون فک پلمپ و تغییر کانتینر، از یک کشتی به کشتی دیگر در یک بندر میانی جهت ارسال به مقصد نهایی است. این عملیات معمولاً در بنادر واسطه که معمولا به بندر مبدا نزدیک است، انجام می‌شود. این فرآیند معمولاً زمانی استفاده می‌شود که مسیر مستقیم بین مبدأ و مقصد وجود ندارد. در مقابل حمل ترانشیپ، حمل به صورت کراس استاف وجود دارد و به عملیاتی گفته می‌شود که در آن محموله از یک کانتینر به کانتینر دیگر منتقل می‌شود.

مزایای حمل ترانشیپ

مزایای حمل ترانشیپ

کاهش هزینه‌ها: استفاده از بنادر ترانشیپ و حمل از طریق بندر میانی می‌تواند هزینه‌های حمل و نقل را کاهش دهد زیرا امکان استفاده از کشتی‌های بزرگتر و اقتصادی‌تر فراهم می‌شود. انعطاف‌پذیری بیشتر: شرکت‌های حمل و نقل می‌توانند برنامه‌های زمانبندی انعطاف‌پذیرتری با توجه به تعدد کشتی ها برای ارسال کالا داشته باشند. افزایش دسترسی: امکان دسترسی به بنادر متعدد و حتی کوچک‌تر و مقاصد دورافتاده افزایش می‌یابد. به عنوان مثال زمانی که بندر مقصد ظرفیت پذیرش کشتی‌های بزرگ را ندارد و نیاز به استفاده از کشتی‌های کوچکتر برای تحویل محموله است.

معایب حمل ترانشیپ

معایب حمل ترانشیپ

افزایش زمان حمل: فرآیند ترانشیپ می‌تواند باعث تأخیر در تحویل کالا شود. حمل ترانشیپ اگرچه می تواند با کاهش هزینه های حمل همراه باشد ولی در عین حال، مدت زمان حمل نسبت به حمل مستقیم طولانی تر خواهد بود. پیچیدگی: به دلیل هماهنگی مورد نیاز بین خطوط کشتیرانی و بندرهای متعدد، مدیریت این نوع حمل پیچیده تر است. ریسک‌های اضافی: ریسک های حمل کالا در طول فرآیند انتقال بین کشتی‌ها بیشتر می‌شود. هزینه‌های اضافی: ممکن است هزینه‌های مازاد برای جابجایی و مدیریت بار در بندر ترانشیپ اعمال شود. به عنوان مثال اگر که به هر دلیلی مدت زمان بیشتری در بندر ترانشیپ باقی بماند.

فرآیند حمل ترانشیپ

فرآیند حمل ترانشیپ

ارسال کالا به بندر مبدأ: محموله از محل تولید یا تأمین‌کننده به بندر مبدأ ارسال می‌شود. این مرحله شامل بارگیری کالا در کانتینر و سپس بر روی کشتی‌ای است که به بندر ترانشیپ می‌رود که به آن ها کشتی های فیدری اطلاق می شود. حمل کانتینر به بندر ترانشیپ: در این مرحله، کشتی که کالا را حمل می‌کند، به بندر ترانشیپ می‌رسد و کالا در این بندر تخلیه می‌شود. بارگیری مجدد: پس از تخلیه از کشتی اول، کانتینر روی کشتی دوم بارگیری می‌شود. این کشتی دوم به مقصد نهایی کالا حرکت خواهد کرد. حمل و نقل به مقصد نهایی: این مرحله شامل حمل و نقل کالا از بندر ترانشیپ به بندر مقصد نهایی است و تخلیه در بندر مقصد است. خروج کالا از بندر مقصد نهایی: در بندر مقصد نهایی، کانتینر از کشتی تخلیه شده و آماده تحویل به گیرنده نهایی می‌شود. این مرحله شامل انجام مراحل گمرکی و تحویل کالا به دریافت‌کننده نهایی است.

سرویس های ترانشیپ کشترانی آریان

سرویس های ترانشیپ کشترانی آریان

شرکت کشتیرانی آریان با بهره‌مندی از نمایندگی‌های معتبر و ارتباطات قوی با خطوط کشتیرانی بزرگ دنیا، خدمات ترانشیپ خود را با بالاترین کیفیت و نرخ‌های رقابتی به برخی از برترین بنادر جهان از جمله بنادر استرالیا، ژاپن، برزیل و کشورهای آفریقایی و اروپایی ارائه می‌دهد. با تکیه بر تجربه و تخصص تیم مدیریت و کارکنان مجرب، شرکت آریان با استفاده از روش‌های کارآمد و مقرون به صرفه، مسیرهای حمل ایده‌آل را برای انتقال کالا از مبدأ به مقصد نهایی ارائه می‌کند. هدف ما در شرکت آریان، پاسخگویی به تمامی نیازهای مشتریان و ایجاد ارزش واقعی برای آن‌ها از طریق خدمات ترانشیپ مطمئن و بهینه است.

سفر خود را امروز آغاز کنید