بندر کیپ تاون

آفریقای جنوبی

سفر خود را از امروز آغاز کنید

استعلام

سرویس ها

کانتینر ها

هر آنچه که برای حمل محموله خود نیاز دارید، ما سرویس مناسب را برای شما فراهم میکنیم

مشخصات این سرویس ها را در ادامه بررسی کنید

هر آنچه که برای حمل نیاز دارید، ما کانتینر مناسب آن را در اختیار شما می گذاریم

ابعاد کانتینر ها را در ادامه بررسی کنید

بندر کیپ تاون

بندر کیپ تاون

بندر دوربان، در ساحل شرقی آفریقای جنوبی در اقیانوس هند و در خلیج دوربان قرار دارد، یکی از بزرگترین و مهمترین بنادر آفریقا و یکی از شلوغ‌ترین بنادر و چهارمین ترمینال کانتینری بزرگ در نیمکره جنوبی محسوب می‌شود. بندر دوربان سالانه تا 31.4 میلیون تن بار را اداره می‌کند. بندر دوربان دارای پنج ترمینال کانتینری است که به‌طور کلی به عنوان ترمینال‌های A تا E شناخته می‌شوند. این بندر قابلیت پذیرش و تخلیه انواع مختلف کشتی‌ها از جمله کشتی‌های کانتینری، نفتکش‌ها و کشتی‌های باری عمومی را دارد. بندر دوربان به خوبی به شبکه جاده‌ای و ریلی کشور متصل است. این ارتباطات اجازه می‌دهند تا کالاها به سرعت و به طور کارآمد به سایر نقاط کشور منتقل شوند. همچنین، فرودگاه بین‌المللی شاه شاکا در نزدیکی بندر قرار دارد که ارتباطات هوایی را نیز تسهیل می‌کند.

تجارت بین ایران و آفریقای جنوبی

تجارت بین ایران و آفریقای جنوبی

تجارت بین ایران و آفریقای جنوبی در سال‌های اخیر، علی‌رغم برخی چالش‌ها، روندی رو به رشد داشته است و آفریقای جنوبی در حال حاضر به عنوان یکی از مقاصد اصلی صادراتی ایران در قاره آفریقا محسوب می‌شود. کالاهای صادراتی اصلی ایران به آفریقای جنوبی شامل اوره، قیر، محصولات فلزی، فرش، گلیم، شوینده ها و برخی مواد غذایی می‌شود و فرصت‌های صادراتی بالقوه دیگری نیز برای محصولات ایران در آفریقای جنوبی مانند زعفران، پسته، میوه خشک، صنایع دستی و سنگ‌های قیمتی وجود دارد. کالاهای وارداتی عمده از آفریقای جنوبی شامل ذرت، مرکبات، لوازم آرایشی، دارو و فرآورده‌های خونی است و زمینه‌هایی برای افزایش واردات ماشین آلات، تجهیزات صنعتی و مواد اولیه از آفریقای جنوبی به ایران نیز وجود دارد. تجارت بین ایران و آفریقای جنوبی با چالش هایی مواجه است که از جمله می توان به تحریم‌های بانکی و مالی علیه ایران برای انجام مبادلات تجاری، فاصله زیاد جغرافیایی بین دو کشور و مشکلات حمل و نقل دریایی و وجود برخی تعرفه‌ها و محدودیت‌های تجاری اشاره کرد.

سرویس کشتیرانی آریان

سرویس کشتیرانی آریان

کشتیرانی آریان با ارائه خدمات حمل و نقل کانتینری دریایی به صورت ترانشیپ از بندرعباس به دوربان و بالعکس، به عنوان یک گزینه قابل اعتماد، متمایز و تاثیرگذار در تجارت بین ایران و آفریقای جنوبی شناخته می شود. این سرویس در مقایسه با سایر مسیرهای موجود، زمان حمل و نقل را به طور قابل توجهی کاهش می‌دهد. آریان با ارائه نرخ‌های رقابتی و مقرون به صرفه، کمک می‌کند تا در هزینه‌های حمل و نقل صرفه جویی شود. آریان طیف گسترده‌ای از خدمات جانبی را در کنار حمل و نقل کانتینری ارائه می‌دهد، از جمله انبارداری، ترخیص کالا از گمرک و حمل و نقل داخلی. این خدمات فرصت‌های جدیدی را برای تجار و بازرگانان ایرانی و آفریقایی جنوبی ایجاد می‌کند تا با یکدیگر تعامل داشته و تجارت خود را گسترش دهند.

سوالات پر تکرار

CY یا محوطه کانتینری به کجا اطلاق می شود؟

منظور از (Container Yard) CY، فضا یا محوطه‌ای در داخل پایانه یا بندر، برای استقرار کانتینرها است تا حسب مورد به کشتی بارگیری شوند یا روانه‌ی مقصدهای داخلی گردند. درچنین محوطه‌ای است که حمل‌کننده، یا نماینده‌ی او، کانتینر را از صادرکننده تحویل می‌گیرد یا برعکس، بعد از تخلیه‌ی از کشتی، آن ‌را به وارد‌کننده، تحویل می‌دهد. این عبارت در اعتبارات اسنادی نیز کاربرد دارد و به این معنا است که مسولیت حمل، یا تحویل کانتینر در این محل پایان می‌پذیرد.

عملیات کراس استاف چیست؟

عملیات کراس استاف یا Cross stuffing به جابه جایی محموله یک کانیتنر به کانتینر دیگر گفته می شود. این عملیات که شامل مجموعه ای از اقدامات اسنادی و بندری می باشد، به علت رهایی از یکی سری مشکلات اعم از تحریم ها در حین صادرات و واردات کالا بین کشورهای مختلف و یا عدم ارائه خدمات مستقیم خط کشتیرانی به مقصد نهایی توسط شرکت های فورواردری انجام می گیرد و به علت انجام عملیات تخلیه محموله و بارگیری مجدد در کانتینر خصوصا در ارتباط با بارهای حساس همچون بارهای یخچالی و گرانقیمت از اهمیت بالایی برخوردار است.

قوانین تجارت بین المللی اینکوترمز (Incoterms) چیست؟

هنگام خرید یا فروش کالا، محموله ها می بایست از مبدا به مقصد منتقل شوند و برای انجام این کار، می بایست در همان مرحله خرید درباره چگونگی انجام آن مذاکره شود. اما برای اینکه هر دو طرف در مورد جزئیات توافق کنند، باید به یک زبان صحبت کنند و به این زبان مشترک اینکوترمز گفته می شود. Incoterms کلمه ای است که از ترکیب سه کلمه international commercial terms تشکیل شده و به معنی قوانین بازرگانی بین المللی است. این قوانین برای تفکیک هزینه ها و مسوولیت ها بین فروشنده و خریدار استفاده می شوند. Incoterms به مسائل مرتبط با حمل کالا از فروشنده به خریدار، ترخیص کالا، واردات و صادرات کالاها، اینکه چه کسی مسئول پرداخت می‌باشد و ریسک جابجایی و انتقال کالا در مراحل مختلف حمل بر عهده چه کسی می‌باشد، پاسخ می‌دهد. Incoterms توسط اتاق بازرگانی بین‌المللیInternational Chamber of Commerce تهیه و تدوین شده ‌است.

بیشتر